Byutvikling på Storo

Ved siden av Storo Storsenter bygges et samlet areal på ca. 60.000 kvadratmeter. Her kommer Norges største kinosenter, nye spisesteder, et konferansehotell, to leilighetsbygg og barnehage.

– Olav Thon har vist en utrolig utholdenhet og motivasjon i forhold til å fullføre visjonen sin for området, og nå ser vi resultatet. Her kommer det ny kino, nytt hotell og nye boliger. Vi bygger også flotte lokaler på gateplan som vi leier ut, og interessen har vært stor, sier utviklingssjef hos Thon Eiendom, Jørgen Sollie.

IMAX-kino med 14 saler

Norges største kinosenter, ODEON Oslo, åpnet mars 2018.

– Hver av de 14 salene vil gi publikum en førsteklasses filmopplevelse. Den nye kinoen er en av de største attraksjonene i Oslo by når det kommer til antall besøkende. Det er en helt annen kvalitet på filmer enn hva man er vant til fra før. Det er enkelt å komme seg til Norges største kinosenter på Storo enten man kjører bil, sykler, går eller tar trikk, buss eller T-bane, sier Ivar Halstvedt som er administrerende direktør i SF Kino.

Nytt konferansehotell

Høsten 2018 åpner Thon Hotel Storo dørene for første gang. Dette blir et moderne konferansehotell med 321 rom og suiter. Hotellet får restaurant og bar med uteservering, treningsrom og et moderne møtesenter hvor det er lagt stor vekt på teknologi.

Boliger med sentral beliggenhet

Storotunet er navnet på boligprosjektet med 149 leiligheter.

– Storotunet tilbyr leiligheter i ulike størrelser, og boligene passer dermed for personer i forskjellige livsfaser som ønsker å bo i et nytt pulserende sentrum av Oslo. Toppleilighetene får private takterrasser og en fantastisk utsikt over Oslo. Det kommer også et stort grønt tun mellom boligbyggene, forteller Torill Larsen som er utleiesjef for boliger hos Thon Eiendom.

Olav Thon er fornøyd med forvandlingen som har skjedd på Storo:
– Nydalens forvandling fra industriområde til et moderne bysentrum er enestående i sitt mangfold og moderne kreativitet, sier han.